26 Şubat 2013 Salı

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Full Oyun İndir

Bu zamana kadar hep uçak simülasyonlarında zorluk çekmiştir oyun severler. Flight Simulator serisi ve IL serisi bunların başını çekiyor. Özellikle IL 2, bize 2. Dünya savaşının atmosferini göklerde yaşatırken, gerçekçi oynanışıyla zorlu dakikalar geçirmemize neden oluyordu. Ubisoft ‘arcade’ tadında bir uçak oyunu çıkardı, simülasyonla uğraşmak istemeyenler için. Tom Clancy’s HAWX diğer yapımlardan farklı olarak, kolaylığı ve bitmeyen aksiyonuyla karşımıza çıkıyor.
Yapımın senaryosu Ghost Recon ve EndWar ile ilişkili bir yapıya sahip. İlk olarak EndWar’daki büyük savaştan önce 2015 yılına gidiyoruz. Ghost Recon’daki birliklerimize yardım ediyoruz bazı görevlerde. Daha sonra 2021 yılına doğru giderek 3.Dünya Savaşı ve sonrasını gökten takip ediyoruz. Artemis adlı küresel güvenlik şirketine bağlı bir uçak birimi oluyoruz. (Torrent-Oyun.com) Verilen görevler ve emirler doğrultusunda dünyanın dört bir yanında savaşmaya gidiyoruz. Senaryoya baktığımız zaman ‘karışık olmayan oyunun’ ‘karışık olmayan kurgusunu’ görüyoruz.
Minimum Sistem Gereksinimleri;Windows ® XP ™ / Windows ® Vista ™ / Windows ® 7™
İşlemci:
Intel Core 2 Duo 2.0 GHz veya equivalent AMD Athlon 64 X2 4000 +
RAM: 1.5 GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista / 7)
Ekran Kartı: 3D-Destekli 256 MB vRam - DirectX ® 9.0c veya DirectX 10 uyumlu - Pixel Shader 3.0 Destekli (Nvidia ® GeForce ® 8600 / ATI ® Radeon HD 2600 Pro veya daha üzeri)
Ses Kartı: Sound card compatible with DirectX 9.0c or DirectX 10
Diğer: DirectX 9.0c, DirectX 10 veya DirectX 11 Uyumlu Sistem...


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.