8 Temmuz 2015 Çarşamba

Evolve Full Oyun İndir



Bilgi


Evolve ile yeni nesil FPS deneyimine ilk siz şahit olun! Left 4 Dead 2 yapımcılarından Turtle Rock ekibi yine tecrübesini konuşturmuş ve bizlere farklı bir konsept sunmuş.

Toplamda 5 kişi 4'e 1 maçlarda multiplayer oynuyor ve avcı veya av takımında yer alabiliyorsunuz. Av olan yaratık siz onu öldüremedikçe, haritadaki görevleri yaparak evrim geçiriyor ve bir noktadan sonra öldürülemez hale geliyor.

Avcı takımınızı oluştururken de seçeceğiniz sınıflara dikkat etmeniz gerekiyor. Trapper, Support, Assault veya Medic sınıflarının dengeli dağılımı olmalı aksi halde savaşlarda yetersiz kalırsanız kendinizi yaratığın midesinde bulabilirsiniz.

Evolve'de karakter geliştirmeleri de bulunuyor. Oyunu PC de oynamak için 26 GB'lık dosyalarını indirmeniz gerekiyor. Kolaylık sağlamak için torrent ve tek link olarak ayrı ayrı veriyoruz. Şimdiden keyifli avlar!
Doğada İnsanlar ve Canavarlar karşı karşıya geliyor.Bir taraf avcı olacak bir taraf ise av olacak.EVOLVE’de heyecan hiç bitmeyecek,canavarlara karşı amansız mücadeleye giriyoruz.Büyük canavarlar tarafından ezilmemek ve ölmemek için kaçıp,onlara gelişmiş silahlarla ateş ediyoruz.Özelleştirilmiş bir çok canavar,silahlar ve çevre,oyunu güzelleştiriyor,buda bizlere de harika bir oyun keyfi veriyor.

sistem-gereksinimleri

Evolve Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit 
  • İşlemci: Core 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400 
  • Bellek: 4 GB RAM 
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770 
  • DirectX: Version 11 
  • Sabit Disk: 50 GB boş alan

goruntuler







video




0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.