26 Şubat 2013 Salı

Omerta City Of Gansters Full Oyun İndir

Omerta City of Gangsters FLT
Kiminiz The Godfather filmini izledikten sonra gaza gelip siyah takım elbisleri ve şapkaları giyip sokaklarda terör estirmemiştir ki? Hmm, evet kimse böyle bir şey yapmamıştır, en azından umalım da yapmamış olsunlar. Ama bunu geçtim, pek çok kişi Don Vito Corleone'dan daha iyi Baba olurum demiştir herhalde. Eğer demediyseniz bile artık bunu demek için bir şansınız var. Tropico 3 ve 4 gibi eğlenceli yapımları bizlere sunan Haemimont Games'in yeni bombası Omerta: City of Gangsters bizlere mafya babası olma şansını veriyor. Zira karşımızda Mafya konulu oyunları sevmeyenleri bile ekran başına kilitleyeceğini düşündüğümüz bir oyun duruyor.
Omerta: City of Gangsters'ın hikayesini tipik mafya filmi hikayelerini andırıyor ama oyunu oynadıkça hikayenin ne kadar iyi işlendiğini fark ediyorsunuz. Oyunda Amerika'daki Atlantic City'ye gelen ve cebinde sadece 5 dolar bulunan birini yönetiyorsunuz. Amerikan Rüyası'nı yaşamak isteyen bu kişi kısa yoldan para kazanmanın yollarını arıyor ve kendini mafyanın içinde buluyor. Hızla basamakları çıkıyor ve kendini bir mafya babası olarak buluyor. Tabii mafya babası olmak kolay mı onu da oyunu oynarken anlayacaksınız...

Sıfırdan var olabilmek için ellerinizi kirletmeniz gerekir

Oyunun senaryo bölümünde 20 adet bölüm bulunuyor. Bu bölümler hikaye akışına göre ilerliyor ve bölümlerde size pek çok görev veriliyor, onları yaptıkça bölümleri tamamlıyorsunuz. Senaryo moduna ilk girdiğinizde sizden karakterinizi yaratmanız isteniyor; buradan karakterinizin ismini, fotoğrafını seçiyorsunuz ve size sorulan sorulara cevap vererek karakterinizin geçmişini oluşturuyorsunuz (aslında burada cevaplarınıza göre karakterinizin yetenek puanlarını dağıtıyorsunuz). Gelelim oyunun oynanışına; Omerta: City of Gangsters'da 2 oynanış türü sizleri bekliyor. İlk oynanış türü Tropico ve pek çok şehir yönetimi simülasyonuna benzeyen şehir ekranı, diğer oynanış türü ise taktiksel sıra tabanlı dövüş ekranı. Şehir ekranında ilk olarak ekip elemanlarınızı seçiyorsunuz, onları iş ekranından işe alıyor ve işe aldıktan sonra aylık olarak maaşlarını ödüyorsunuz. İşe almadan önce karakterlerin yeteneklerine göz gezdirmenizi tavsiye ederim, çünkü tüm karakterlerin yetenekleri farklı. Daha sonrasında ise ekip elemanlarınızı görevlere gönderiyorsunuz ve onların işlerini halletmelerini bekliyorsunuz. Ayrıca tüm gelir gider işlerinizi de yine bu ekrandan yapabiliyorsunuz. İsterseniz küçük örneklerle oyunun oynanışını anlatayım; mafya işlerinizi yönetebilmeniz için paraya ihtiyacınız var ve para kazanmanız lazım. Para kazanma işini pek çok türden yapabiliyorsunuz. Dilerseniz, bir ekip elemanınızı bir binayı kiralamak için yollayabilir ve oraya bira fabrikası kurabilirsiniz. Daha sonra ise yasadışı market kurar ve biralarınızı el altından yüksek fiyata satmaya başlayıp para kazanabilirsiniz. Ancak bu iş size kirli para kazandırır ve polis tarafından dikkat çekersiniz. Veya aynı şekilde bina kiralarsınız ve oraya likör fabrikası kurarsınız ve bunları kurduğunuz bir eczanede sağlık için satarsınız. Bu sefer ise temiz para kazanırsınız. Veya tüm bunları yapmayıp, silah satan bir insandan silahı ucuz fiyata satın alırsınız ve silah isteyen diğer bir insana silahı pahalıya satarsınız. Ya da bir binayı gene kiralayıp oraya boks arenası kurar ve oradan para kazanabilirsiniz. Oyunu istediğiniz gibi özgürce oynayabiliyorsunuz ki bu da oyunun oynanabilirliğini son derece arttırıyor. Kirli paranın da, temiz paranın da işinize yaradığı durumlar olabiliyor (hatta bir politikacıya gidip, kirli paralarınızı, temiz para yapmasını bile isteyebiliyorsunuz).
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Win XP, Vista, Win 7

İşlemci: Core 2 Duo E4400 2.0GHz, Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Ram: 2 GB
Boş Alan: 5 GB
Ekran Kartı: GeForce 210, Radeon X600 Series
DirectX: DX 9

Omerta City of Gangsters FLT
Omerta City of Gangsters FLT
Omerta City of Gangsters FLT
Omerta City of Gangsters FLT

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.