16 Kasım 2012 Cuma

The Sims 3 Seasons Full İndir

The Sims 3 Seasons RELOADED
Artık mevsimler sim dünyanıza geliyor. Sim'leriniz yaz gününde okyanusta yüzebilir, baharda renkli şemsiyesi ile yağmur altında yürüyüş yapabilir, festivallere katılabilir, snowboard yaparak kışın keyfini çıkarabilir. Ve Cadılar Bayramı'nda perili evde sim'lerinizi sürprizler bekliyor olacak.
Mevsimlere uygun moda kıyafetler, yeni yiyecekler, mobilyalar, dekorlar sürekli değişen hava koşulları ile yeni dünyanızın keyfini çıkartın.
Her sezonda yapabilecek bir şeyler bulabilirsiniz. Müthiş havai fişek gösterileri izleyebilir, iglo inşa edebilir ya da kabak oyması bir fener yapabilirsiniz.
Her mevsim bir festival sim'lerinizi bekliyor olacak. Kışın kartopu dövüşü festivali, sonbaharda elma festivali, yazın yüz boyama festivali ve baharda dans festivali.
Sim'leriniz değişen hava koşullarına tepki verir. Soğukta üşeyebilir, güneşten yanabilir ya da yıldırım çarpabilir.
Ve beklenen uzaylı ziyaretçiler aramızda. Bir uzaylı ile arkadaş olabilirsiniz. Komşunuzu kaçırmasını için onların uçan dairesini kullanabilirsiniz. Bir toplumu istila edip ya da yıldızlara yolculuk yapabilirsiniz.
The Sims 3 Seasons Limited Edition ön sipariş ile Ice Lounge community lot sahibi olabilirsiniz. Bu kulübü istediğiniz kasabaya yerleştirebilirsiniz.
Minimum Sistem Gereksinimleri;

OS: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 or Windows 7, Windows 8
CPU: (XP) 2.0 GHz P4 - (Vista and Windows 7) 2.4 GHz P4 
RAM: (XP) 1 GB RAM; (Vista and Windows 7) 1.5 GB RAM
HDD: 5 GB
Ekran Kartı: 512 MB



The Sims 3 Seasons RELOADED
The Sims 3 Seasons RELOADED
DOWNLOAD TURBOBİT : 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.