16 Kasım 2012 Cuma

Galatasaray - K.Karabükspor Canlı izle


Aslan'ın Manu provası!

Ligde geçen hafta Mersin engeline takılan Cim Bom, bugün Arena'da Karabük'ü konuk edecek. Aslan bu maçta, salı günkü Manchester United sınavının bir provasını gerçekleştirecek

Galatasaray-Aslan'ın Manu provası!
Lider Galatasaray, 12. haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor’u Türk Telekom Arena Stadı’nda ağırlıyor. Saat 20.00’deki maçı Tolga Özkalfa yönetecek. Bu karşılaşmanın birkaç açıdan Cim Bom için önemi büyük. Bunlardan biri, Aslan’ın zirvedeki yerini sağlamlaştırma ihtimali. Geçen hafta Mersin’de yaşanan puan kaybının ardından ezeli rakip Fenerbahçe arayı kapatmış, farkı 3 puana indirmişti. Ayrıca Antalya ile puan eşitliği de sürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip seyircisi önünde Karabük’ü devirerek, rakiplerinin puan kaybını bekleyecek. Bundan daha da önemli bir konu var. O da Şampiyonlar Ligi’nde salı günü oynanacak olan Manchester United karşılaşması. Bu mücadele gruplarda ya tamam ya da devam anlamına geliyor. Galatasaray bu maçı da kazanarak, Braga ile Cluj arasındaki kapışmasının skorunu takip edecek.

Hoca taviz vermeyecek


Karabük karşısında Manchester United maçının provasını yapmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim, bu nedenle tüm as futbolcularına şans vererek son durumlarını görmeyi tercih edecek.

Muhtemel 11'ler:


Galatasaray: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Umut, Burak

K.Karabükspor:  Tomiç, Erdem, Deumi, Mabiala, İshak, Yiğit, Birol, İlhan, Ahmet, Cernat, M. Yıldız 

Stat: TT Arena       

Hakem: Tolga Özkalfa

Saat: 20:00

Yayın: Lig TV

Metin Karabaş
meraklikanarya.blogspot.com
Keyifli Seyirler Diler…

DOWNLOAD TURBOBİT : 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.