9 Kasım 2012 Cuma

Sivasspor-Eskişehirspor Canlı İzle


Anadolu ateşi

Anadolu'nun iki devi bu akşam kozlarını paylaşacak. Bir tarafta 3'te '0' çeken Sivasspor, diğer yanda 5 haftadır kaybetmeyen Eskişehirspor... Taraflar hazırlıklarını tamamladı, saat 19.00'daki karşılaşma için geri sayıma başladı.

Süper Lig-Anadolu ateşi
Süper Lig’de bu akşam nefesler tutulacak. Anadolu’nun iki devi 4 Eylül Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Son haftalarda düşüşe geçen ve 3’te ‘0’ çeken Sivasspor, sezonun flaş takımlarından Eskişehirspor’u ağırlayacak. Üst üste aldığı Antalya, Akhisar ve Ordu yenilgileriyle büyük hayalkırıklığı yaşayan Yiğidolar, zorlu maçın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı son idmanla tamamladı. Son 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayan Eskişehirspor dün Sivas’a gitti. Moralli olan Kırmızı-Siyahlılar, zorlu sınav için geri sayıma geçti. Saat 19.00’da oynanacak maçın biletlerinin ise büyük bölümünün satıldığı açıklandı. 15 bin kişilik 4 Eylül Stadı’nın bugün tamamen dolması bekleniyor.

Sivas’a Aatif müjdesi

Kırmızı-Beyazlılar’ın yıldız ismi Aatif, Eskişehirspor karşısında forma giyecek. Sakatlığı nedeniyle 3 haftadır oynamayan Faslı futbolcu bugünkü zorlu karşılaşmada sahadaki yerini alacak. Akhisar maçında sakatlanan kaleci Borjan da 11’de sahaya çıkacak. Ancak Yiğidolar’da dün cezalı Kadir ile ayak bileğinden ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak Cerny takımlarını yalnız bırakacak.

Sakatlığı geçen Aatif 3 hafta sonra formasına kavuşacak.

Şimşekler hazır kıta!


Son haftalarda rakiplerinin kabusu olan Eskişehirspor’da, uzun süredir sakatlığı bulunan kaptan Sezgin Coşkun dışında eksik bulunmuyor. Geçen hafta cezalı olan Akaminko’nun Sivasspor karşılaşmasında tekrar sağbekteki yerini alacak olması teknik heyeti rahatlatıyor. Es Es’in bu zorlu karşılaşmada yine en büyük silahları, form düzeyleri üst seviyede olan Alper, Necati, Erkan Zengin gibi isimler olacak.

Es Es’in yıldızı Alper  bu akşam takımının önemli silahlarından olacak.

SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Erhan, Navratil, Ziya, Aatif, Doğa, Adem, Grosicki, Erman, Eneramo

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Erkan, Hürriyet, Alper, Tello, Necati, Kamara

Hakem: Serkan Çınar

Stat: 4 Eylül

Saat: 20.00
meraklikanarya.blogspot.com
Keyifli Seyirler Diler…

DOWNLOAD TURBOBİT : 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.