9 Kasım 2012 Cuma

Beşiktaş-Bursaspor Canlı İzle

Kritik viraj

Galibiyet serisini sürdürmek isteyen Beşiktaş, 11. haftanın açılış karşılaşmasında Bursaspor'u ağırlıyor. İnönü Stadı'ndaki zorlu 90 dakika, saat 20.00'de başlıyor

Süper Lig-Kritik viraj
Süper Lig’de Kasımpaşa ve Mersin İdman Yurdu galibiyetleriyle hayata dönen Beşiktaş, 11. haftanın açılış karşılaşmasında Bursaspor’la karşı karşıya geliyor. Ligde uzun bir aradan sonra üst üste 3 maç kazanmanın planlarını yapan Siyah-Beyazlılar, eski hocası Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Bursaspor’u devirmek istiyor. İnönü Stadı’ndaki ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 20.00’de başlıyor. Lig TV’nin canlı olarak ekranlara taşıyacağı müsabakayı, Türkiye’nin en formda hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek.

Kartal’ın şansı tutuyor

En son geçtiğimiz sezonun ocak ayında üst üste 3 lig maçını kazanan Kara Kartallar, bu başarıyı tekrarlamak ve maç fazlasıyla da olsa liderle olan puan farkını 3’e indirmek amacında... Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’ya mağlup olan Bursaspor ise, bu yenilginin izlerini İstanbul’da silmek istiyor. Son iki sezondur İstanbul’da oynanan karşılaşmalarda Siyah-Beyazlılar sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor en son 2009’daki karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazanmayı başarmıştı.

Beşiktaş’ta son dakika


Sakatlığını büyük ölçüde atlatan İbrahim Toraman’ın oynaması kesinleşti. Teknik direktör Samet Aybaba; Hilbert, Sivok, Ersan ve Uğur’dan oluşan savunma dörtlüsünü bozmayacak. Toraman, Necip ve Fernandes’le orta sahayı oluşturmayı planlayan tecrübeli çalıştırıcı, kanatlarda Olcay ile Holosko’ya güveniyor. Hücum hattında Beşiktaş’ın en önemli kozu ise son 3 maçı boş geçmeyen Hugo Almeida...

Bursaspor’da son dakika


İstanbul’a galibiyet parolasıyla gelen Bursaspor, son antrenmanda büyük şok yaşadı. Yeşil-Beyazlılar’da son çalışmada sakatlık geçiren Pinto, bu nedenle Beşiktaş karşılaşması kadrosundan çıkarıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pinto’nun yokluğunda ileri uçta Sestak’ı görevlendirmeyi düşünüyor. Sezon başında transfer edilen Tuncay Şanlı’nın da bugün ilk 11’de görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Takımların muhtemel 11'leri


BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, İ.Toraman, Necip, Fernandes, Olcay, Holosko, Almeida

BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Vederson, Murat, Belluschi, N’Diaye, Tuncay, Batalla, Sestak

HAKEM: Fırat Aydınus

STAT: İnönü

YAYIN: Lig TV

SAAT: 20.00
meraklikanarya.blogspot.com
Keyifli Seyirler Diler…

DOWNLOAD TURBOBİT : 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.