18 Mart 2013 Pazartesi

Corel DESIGNER Technical Suite X5 v15.2.0.686 Full

 
Corel DESIGNER Technical Suite X5 v15.2.0.686 Full

Corel Designer Technical Suite, spesifik olarak teknik illüstrasyonları daha üretken hale getirirken kullanıcıya teknik dokümantasyon yaratmada çeşitli olanaklar tanıyan ve sıradışı duyarlık ve hızda öğretici kılavuzlar ve bakım kaynakları sunan bir yazılım.

Sıradışı bir performans oranı ve üstün kullanım kolaylığı ile Corel Designer Technical Suite; otomotiv, havacılık, savunma, peyzaj ve giyim endüstrisi üretiminde çalışan profesyonel illüstratörler için yaratıldı.

Bir çok uygulama ile uyumlu olan Corel DESIGNER Technical Suite; AutoCAD, Scalable Vector Graphics (SVG), Adobe Illustrator, CorelDRAW, TIFF ve bunlar gibi 75'ten fazla dosya biçimini destekliyor.

Corel DESIGNER Technical Suite şu bileşenlerden oluşuyor: Kesin teknik illüstrasyon ve planlar için Corel DESIGNER; profesyonel imaj düzenlemesi için Corel PHOTO-PAINT; bitmap'leri ve çeşitli dokümanları vektör grafiklerine dönüştürmek için CorelTRACE ve bir çok teknik dokümanın ayrılmaz parçası olan ekran görüntülerini yakalayan Corel CAPTURE.

Sistem Gereksinimleri:
. Microsoft Windows 7, Windows Vista ya da Windows XP son Hizmet Paketleri ile (32-bit ya da 64-bit)
. Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 ya da AMD Opteron
. 1 GB RAM
. 1.4 GB kullanılabilir alan (1.6 GB içerikler dışında kurulumun kapladığı alan). Ekstra içeriklerle birlikte 6.7 GB'ın üzerinde alana ihtiyaç duyabilirsiniz
. 1024 x 768 ekran çözünürlüğü (Tablet PC'lerde 768 x 1024)
. DVD sürücü
. Microsoft Internet Explorer 7 ya da üstü

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.