15 Ocak 2013 Salı

Nights Into Dreams Full İndir

NiGHTS Into Dreams FLT

Nights Into Dreams Oyun İnceleme
SEGA bir dönem, kendisi de konsol piyasasındayken çok kaliteli oyunlar üretmekteydi. İki boyutlu oyunların revaçta olduğu bu dönemde, üç boyutlu oyunlar da yavaş yavaş su yüzüne çıkıyordu ve NiGHTS da bu üçüncü boyuta geçişin temsilcilerinden bir tanesi olmuştu.
İki küçük çocuğun hikayesinin anlatılmaya çalışıldığı oyunda, aslında “Nights” adındaki mor varlığın bedenine girip büyük bir skor mücadelesine atılıyoruz. Şimdi oyunu üç boyutlu sanıyorsanız, yanılıyorsunuz çünkü oyun aslında iki boyutlu. Nights da bu ortamda, sanki rayların üzerindeymiş gibi ilerliyor. Yani onu üçüncü boyutta ilerletmek elinizde değil. Bazen görüntü yan cepheye geçiyor, bazen Nights’ı ufuk çizgisine doğru götürüyorsunuz ama olay hep iki boyutta. Amacımız toplamda yedi bölümde, 20’şer tane mavi küre toplayıp zaman bitmeden ortamda kendi başına salınan robota varmak. Bunun ardından ondan alacağımız renkli küreyi başlangıç noktasına götürüyor ve bu işlemi dört kez yaptıktan sonra bölümü tamamlıyoruz. Bölümlerde birçok çember, yol ve bizi hızlandıracak öğe bulunuyor; bunlar da Nights’ın zamana karşı mücadelesinde hızlı davranabilmesini sağlıyor. (Oyunu bir yarış oyunu gibi düşünebilirsiniz.)
Her bölümden sonra bir tane de boss savaşına giriyoruz. Boss’larda zarar görmekten çok, zaman bitmeden onları alt etmeye çalışmak önem kazanıyor; bu da sizi genelde strese soktuğu için düşünmeden hareket etmenize neden oluyor, bir bölümü ikinci kez mutlaka oynuyorsunuz. Saturn’de piyasaya çıkan, ardından 2008’de sadece Japonya’da PS2 için hazırlanan oyunların bir derlemesi olan NiGHTS into DREAMS…’i pek az kişinin beğeneceğini düşünüyorum. Fakat siz de benim gibi eski oyunculardansanız, Nights’taki nostalji rüzgarına hemen kapılabilirsiniz.
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows XP SP3/Vista/Win7/Win 8

İşletimci: Pentium 4 @ 3.2 GHz/Athlon 64 3000+   
RAM: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB (NVIDIA GeForce 8600/AT Radeon HD3650)    
DirectX® : 9.0c
Boş Alan: 4 GB 
Önerilen Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows 7/Windows 8

İşlemci: Intel Core 2 DUO @ 2.4 GHz/Athlon 64 X2 4200+ 
RAM: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB (NVIDIA GeForce GTS250/ATI Radeon HD 4850) 
DirectX® : 11
Boş Alan: 4 GB 

NiGHTS Into Dreams FLT
NiGHTS Into Dreams FLT

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.