21 Eylül 2012 Cuma

Torchlight 2-RELOADED İndir

Torchlight II-RELOADED
     Torchlight, Diablo 3’ün çıkmasına daha yıllar varken, 2009 yılının Ekim ayında gelmiş ve hepimize çok güzel bir sürpriz yapmıştı hatırlarsınız. Her ne kadar oyunun sanat tarzı ve grafikleri Diablo 3’ü andırsa da mizah anlayışı ve kendine has stili ile oldukça özgün bir oyundu Torchlight (oyun mekaniklerinden bahsetmiyorum elbette, mekaniksel anlamda oyun bir Diablo klonundan başka bir şey değil). Torchlight’ın en beğendiğim kısmı, diğer Diablo klonlarının bir türlü düzgün beceremedikleri için başarısız oldukları kısımdı: Öldürme hissi. Torchlight’ın öldürme hissi gerçekten güzeldi, genelde ortamı yara yara, her tarafa kan fışkırta fışkırta ilerliyordunuz. Hele hele büyük bir düşman grubunu güçlü bir yeteneğinizle dağıtmak inanılmaz derecede zevkliydi.
     Ancak oyunun büyük eksikleri vardı elbette. En önemlisi hiç bir çokluoyuncu imkanı sunmuyordu, yani ne oyunu arkadaşlarınızla oynayabiliyordunuz, ne de diğer oyuncularla PVP yapabiliyordunuz. Torchlight eğer bunu da sağlasaydı, bitirilip çıktıktan bir kaç ay sonra unutulan bir oyun olmayacaktı. Unutulan diyorum ama oldukça büyük bir hayran kitlesini de peşinden sürükledi oyun, ikinci oyunun arefesinde hala Torchlight oynayan bir çok insan var.
     Önce bu yazının amacını kısaca açıklayayım: Bu yazıyı yazmaktaki amacım tamamen oyun hakkındaki ilk izlenimlerimi paylaşmak. Oyundaki sınıflardan veya quest’lerden uzun uzun bahsetmeyeceğim, aslında oyunun genel hissiyatını ve atmosferini sizinle paylaşmak istiyorum.
     Öncelikle Torchlight II ile birlikte önceden sadece zindanlar ve bir kasabadan oluşan Torchlight serisine bir adet, bol yaratık içeren dünya geliyor. Yani tıpkı Diablo’da veya bir çok Diablo klonunda olduğu gibi oyun dünyasını gezebiliyor, farklı bölgelerde quest yapabiliyor ve kısıtlı da olsa önceki oyunda pek bulunmayan bir keşif tadı alıyorsunuz. Bazıları bunun Torchlight’ın ruhunu bozduğunu savunabilir ama bana kalırsa gayet güzel olmuş, oyun öncekinden daha dolu gözüküyor.
Minimum Sistem Gereksinimleri;

OS: Windows XP SP3/Vista/Windows 7
Processor: x86-compatible 1.4GHz or faster processor
Memory: 1GB System RAM
Hard Disk Space: 1.2GB free space (subject to change)
Video Card: DirectX compatible 3D graphics card with at least 256MB of addressable memory.
DirectX®: 9.0c

Torchlight II-RELOADED
Torchlight II-RELOADED
Torchlight II-RELOADED


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.