6 Eylül 2012 Perşembe

Summoner Full İndir

Summoner Full indir | Tek Link indir | Torrent indir [ZAMUNDA]

Joseph başını öne eğdi ve ateş çemberini baktı. Derin bir nefes aldı ve tören başladı. Yangın Geçidi yerden üç metre çözülmüş ve parlak bir ışık patlaması izledi. Portal düştü Minotaur, dizlerinin üzerine indi. Elini uzattı ve onun korkunç silahı gerçekleşmesi. Canavar gözünde soğuk kötülükle Joseph izledim, ama onların ilişki hissetti. O denilen güç direnemedim biliyordu.
Büyük uzay simülatörü freespace kez ünlü, Volition insanları denemek ve yeni toprakları karar verdi. RPG-tür (ve umarım son değil) ilk deneyimlerini Summoner denir.
Herhangi bir iyi RPG temeli zorlayıcı bir hikaye duruyor. Bu bağlamda, Volition düz mükemmel sunduk ve tamamen yeni geliştirilen ayrıntılı fantastik dünya yarattık. Seni çok onun kitaplarında yer almaya yakında umuyoruz. Biz esas hakkındaki sürücü ve oyun sırasında sizi ton bilgi okuyabilir, çünkü mitlerin ve efsanelerin bir açıklama girmeyeceğim.
Bizim kahraman Joseph denir. Başlangıçta genellikle sol elinde alışılmadık bir doğum işareti var köylü çocuğudur. Köyde Bir gün arayan bir yabancı belirir
Etiketli çocuk
Yabancının adı alışılmadık Jago ve ona peygamberlik tahsis kaderi hazırlamak için biraz Joseph teknik direktör oldu. Bizim kahraman Sahugani işareti ile doğmuş ve özel yüzükler ile yaptığı iradenin güçlü doğaüstü varlıklar arama ve itaat etmek büyülü bir yeteneği vardır. Edildi Bu çağırma hediye dönüşümün nasıl bilinir, ama dünya hep sahip tek kişi değildir. O öldüğünde, yeni doğmuş.
Yaklaşık bir yıl Jago başlangıcından sonra, yağmacılar kahramanı köyüne saldırdı. Joseph evine korumaya çalışır ve yeteneğini kullanarak bir iblis çağırır. Ama canavar saldırganların ama en savunmasız köylülerin sadece öldürme, kontrol dışı, çok güçlüdür, ve sonra kaybolur.
Güçsüz ve dehşete, Joseph izlenme canavar akrabaları yok. Hayatta kalan köylülerin nefret Kazanılan, talihsiz kahramanın evden kaçar (iyi, ne geriye kalan) ve dolaşmaya başlar. Kasaba Massad’da Got, Joseph kalmaya karar verdi. O Jago tarafından kendisine verilen yüzüğü alır ve onun sihirli güçleri kullanmak için tekrar asla söz verdi. Ama kader onun seçilmiş / kurbanlarının unutmadı. Dokuz yıl sonra, Massad (savaşan iki imparatorluğun sınırında bulunan varlık) Orenia askerleri tarafından saldırıya uğradı.

Minimum Sistem Gereksinimleri;
OS: Windows XP / 7
İşlemci: Pentium 4 
Ram: 64 MB
Ekran Kartı: 32 MB Bellekli Ekran Kartı
Boşluk: 1.2 GB
 





0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.