22 Eylül 2012 Cumartesi

Gaziantepspor - Beşiktaş Canlı izle


Karabük ve Elazığspor karşısında net galibiyetlerle taraftarının yüzünü güldüren Beşiktaş, bugün Gaziantepspor'un konuğu oluyor. Siyah-Beyazlılar kazanıp, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna kurulmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig-Show must go on!

Muhtemel 11'ler:
Gaziantepspor:
Karcemarskas, Ivan, Şenol, Binya, Yasin, Bekir, Medunjanin, Turgut ,S.Kurtuluş, S.Özbayraktar, Cenk

Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Sivok, Escude, Uğur, İ.Toraman, Veli, Necip, Holosko, Olcay, Almeida

Saat: 20:00
Stat:
Kamil Ocak
Hakem: Yunus Yıldırım
Yayın: LigTv

Lige çok iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ve Sanica Boru Elazığspor’u devirip, uzun bir aradan sonra üst üste iki galibiyet elde etmişti. Bu seriyi 3 maça çıkarmayı amaçlayan Siyah-Beyazlılar, bugün Gaziantepspor’un konuğu oluyor. Kamil Ocak Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 20.00’de başlıyor. Lig TV’nin naklen ekranlara getireceği mücadelede hakem Yunus Yıldırım düdük çalacak. Beşiktaş’ın bu akşam kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturma ihtimali bulunuyor. Samet Aybaba ve öğrencileri de, ‘Feda’ sezonunda camiaya liderlik sevincini yaşatmak için büyük çaba harcıyor.

Çiçekli karşılama


Dün öğle saatlerinde Gaziantep’e ayak basan Siyah-Beyazlılar’ı yaklaşık 50 kadar Beşiktaşlı taraftar karşıladı. Taraftarlar oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışırken, teknik direktör Samet Aybaba’ya da çiçek verildi.


Maçı Hd Canlı İzlemek İçin Download Linkleri





0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.