14 Eylül 2012 Cuma

Antalyaspor-Galatasaray Canlı izle

Galatasaray-Evet beyler nerede kalmıştık

Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk 3 hafta sonunda topladığı 7 puanla milli araya lider olarak girmişti. Cim Bom’un bu haftaki rakibi, son dönemde şansının tutmadığı Antalyaspor. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlarken, Mehmet Özdilek’in ekibiyle oynadığı maçlarda sahadan 1-1 ve 0-0’lık beraberliklerle ayrılmıştı. Galatasaray, ligdeki son 10 Antalyaspor maçının 7’sinde ise puan kaybı yaşadı. Yani bugünkü karşılaşma, Fatih Terim ve öğrencileri adına oldukça zorlu geçeceğe benziyor. Bu mücadele öncesinde Galatasaray’da Engin Baytar’ın cezası, Tomas Ujfalusi’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Antalya korku saçıyor

Antalyaspor, lige Gençlerbirliği deplasmanında aldığı 3-1’lik yenilgiyle başlamıştı. Ancak daha sonra Kayserispor’u 3-0 mağlup edip, Büyükşehir Belediye deplasmanından da 1-0’lık galibiyetle dönmüştü. Kırmızı-Beyazlılar’ın en önemli kozu, Isaac ve Diarra olacak. Ayrıca büyük umutlarla Ajax’tan transfer edilen İsmail Aisatti de takıma iyice ısındı. Ev sahibi ekipte bu maç öncesinde tek eksik, sakatlığı bulunan Emre Torun.

Muhtemel 11'ler :

MP Antalyaspor: Sammy Ndjock, Koray, Deniz Barış, Ziziç, Minev, Uğur İnceman, Emre Güngör, Petr Janda, Tita, Isaac, Diarra
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Cris, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Burak (Elmander), Umut
Stat: Akdeniz Ünv.
Saat: 20.30
Hakem:
Yunus Yıldırım

Yayın: Lig TV
meraklikanarya.blogspot.com
Keyifli Seyirler Diler…








0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.