7 Eylül 2012 Cuma

Anno 2070 Full İndir




Yıl 2070. Dünyamız değişti. Deniz seviyesi yükselen kıyı kentleri zarar görmüş ve iklim değişikliğinin yol açtığı geniş miktarda topraklar verimsiz duruma gelmiştir.
Ödüllü strateji serisinin son oyunu ana kaynakları, diplomasi ve ticaret bakımından serinin en kapsamlı oyunu olacaktır. Anno 2070 güçlüklerle dolu yeni bir dünya sunuyor.
Gelecekte bu şartlarda toplum oluşturmak adına; adalarda kolonize halinde yayılan Mega kentlerde, binalar, araçlar ve kaynakları yönetmek için multitudes oluşturabilirsiniz. Mühendislik, çeşitli mal ve emtia Robot Fabrikaları, Petrol Rafinerileri, Elmas Madeni ve ticaret gibi yeni üretim ve uygulama zincirleride oyuna güzel aktarılmış.
Temel Özellikler :
New Era
Anno 2070 yakın gelecekte bu iklim değişiklerinden dolayı mühendislik ve mimari alanlarda zorluklar yaşatarak bizden çözüm üretmemizi beklemektedir. Daha önce görülmemiş şekilde devasa şehirler inşa edebileceğimiz güzel oyun dinamikleriyle bu serinin vazgeçilmez bir oyunu olmaya aday olacaktır.
Geleceğin Mimarı Ol
Geleceğin dünyasını şekillendirmek için mevcut dünya sorunlarıyla da karşı karşıya kaldığımızı belirtmeliyim. İsterseniz doğa dostu bir kent kurabilir ya da sanayileşme adına doğaya zarar vererek etkilerini yaşayabilirsiniz.
Gelişen ve Dinamik Dünya
Nüfusun ihtiyaçlarına göre hareket etmeli ve çevreyi ona göre şekillendirmelisiniz.
Gizli Derinlikler ve Yeni Kaynaklar
Denizin dibinden gökyüzüne kadar çeşitli kaynaklar mevcut. Bu kaynaklara göre ekonominizi oluşturup ieleri ki zamanlar için gelişmiş uzay yolculuğu programını devreye sokabilirsiniz.
Anno Yeni Özellikler Geliştirilmiş
Limanlarda kaçakcılığı önlemek için çeşitli antlaşmalar yapmak zorundasınız. Kıyı devriyeleriyle kaynaklarınızı korumanız gerekiyor. 

Minimum Sistem Gereksinimleri;OS: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7
Islemci: 2 GHz Intel® Core™2 Duo veya AMD Athlon™ 64 X2 veya daha ustu
RAM: 2 GB (4 GB Onerilen)
Ekran Kartı: 512 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher
DirectX®: 9.0c
Ekran Kart: 5 GB: 512 MB DirectX® 9.0c–compatible with Shader Model 3.0 or higher
DirectX®: 9.0c
HDD: 5 GB







0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.