1 Ağustos 2012 Çarşamba

Modern Warfare 3, ağustos DLC detayları!

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ağustos ayında yeni bir DLC'ye ev sahipliği yapacağını daha önce yayınlamıştık. Şimdi ise gelecek olan bu 3 görev için "ufak" detayları yayınlandı. Activision oyuncularının nasıl şaşırtması ve heyecanlandırması gerektiğini gerçekten iyi biliyor. 

VideoGamer'da yapılan açıklamalara ve yorumlara göre, Light Em Up bir kurtarma görevi olarak karşımıza çıkacak. Doğu Avrupa'da, sığınak ya da kale benzeri bir yerde geçecek olan görev, Modern Warfare serisi için önemli bir özellik taşıyor. İlk defa Modern Warfare'da helikopter kullanacağız. Evet, yanlış duymadınız. "Little Bird" adlı helikopter bu görevi tamamlamamızda baş rol oynayacak. 

Diğer görevimiz Special Delivery ise ayrıca bir kurtarma görevi. Bu görev ise Çin hidroelektirik barajında geçecek. Bir oyuncu Osprey Gunner ile hava desteği sağlayıp Killing Spree moduna girerken, diğer oyuncu ise rehineler için koşuşturacak. 

3. görev ise hala sır gibi saklanıyor. 


DLC paketinin Xbox oyuncuları için bir kaç hafta içinde yayımlanacağı bildirildi. PS3 oyuncularının ise eylüle kadar beklemeleri gerekecek. PC oyuncuları, Elite'e giriş izinleri olmadığı için biraz daha uzun beklemek zorunda kalacaklar. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.